Loading...

Kursus i passiv brandsikring

6.000,00 kr. Ekskl. moms

Kursus i passiv brandsikring – Viden til fagfolk i arbejdet med brandtætning

Brandsikringskurserne er til dig, der arbejder med brandtætninger. Du får bl.a. viden om, hvordan du overholder lovgivningen, hvordan du anvender produkter til passiv brandsikring korrekt og hvordan du efterfølgende dokumenterer dine brandtætninger.

Kurserne klæder dig på til at lave passiv brandsikring rigtig første gang, så du ikke efterfølgende skal bruge tid og penge på at lave dit arbejde om.

 

.

 

Loading...

Hvad er passiv brandsikring

Passiv brandsikring refererer til en række bygnings- og konstruktionsmetoder, materialer og teknikker, der er designet til at forhindre eller begrænse spredningen af ​​brand inden for en bygning. Den primære forskel mellem passiv brandsikring og aktiv brandsikring er, at passiv brandsikring ikke er en aktiv indgriben med f.eks. vand eller kemikalier for at bremse branden. Passiv brandsikring omfatter normalt elementer af bestandige materialer, barrierer og isolering, der installeres under bygningens opførelse. Formålet er at forsinke spredningen af ​​ild, røg og varme fra et område til et andet inden for en bygning, hvilket giver tid til evakuering og indsats fra brandvæsenet.

Pris pr. hold med op til 16 personer: 6.000 kr. ex moms og materialer. Kurset er på 3 timer

Kursusbevis
Efter endt kursus med tilfredsstillende indsats udstedes et kursusbevis.

Bortkomne kursusbevis
Hvis tidligere kursusbeviser bortkommer, og det skal udstedes et nyt kursusbevis, tillægges et gebyr på 100 kr. Betalingsbetingelser kan ses på TL SAFETY ApS’s hjemmeside.