Er der styr på brandsikkerheden i jeres virksomhed? Vi kan hjælpe dig.

Har du fået et påbud om at bringe din brandsikkerhed i orden?

TL1

Du får et påbud, når du ikke opfylder kontrol- og dokumentationskravene, da beredskabet udførte brandsyn i din bygning.

Kravene til kontrol og dokumentation er steget markant med en ny bekendtgørelse om brandsyn (BR18), som trådte i kraft den 1. januar 2022.

Dette har stor indflydelse på kontrollen af brandsikkerhed i mange forskellige bygningstyper, herunder hospitaler, plejehjem, skoler, institutioner, hoteller og forsamlingshuse. Det skal bemærkes, at reglerne gælder både for nybyggeri og eksisterende byggeri.

Vi kan sørge for, at din brandsikkerhed bliver bragt i orden, samt at du modtager den nødvendige dokumentation, som du kan sende videre til gældende myndighed.

Vi står klar til at hjælpe dig og din virksomhed

Uanset om du har brug for at bringe din brandsikkerhed i orden, et rutinemæssigt kontrolbesøg eller at få rettet op på et påbud, kan vi hjælper dig.

Kontakt os på:
Afspil video om Kontakt video

5171 9189

info@tlsafety.dk

Du vil blive hjulpet af vores kompetente og dygtige team

Morten

Morten Swensson

Instruktør i brand og sikkerhed

Thomas

Thomas Lund

Service af brandmateriel og
rådgiver i brand

Claus Holm Pedersen Profil

Claus H. Pedersen

Montør af brandmateriel

mette maria hvilsom

Mette Marie Hvilsom

Brandrådgiver i brandklasse 2

Vi mister i gennemsnit et menneske om ugen i dødsbrande her i Danmark. Det er tragisk og en
forfærdelig måde at miste sit liv. Det skyldes i høj grad, at mange først tager brandsikring seriøst
efter, at man ser, hvor galt det kan gå.
Vi vil gerne ændre denne indstilling gennem oplysning og perspektivering

THOMAS LUND, TL SAFETY

Det siger vores kunder om os

Det har været en fornøjelse at samarbejde med Thomas Lund og TL SAFETY. Deres dedikation til at levere kvalitetsprodukter og skræddersyede løsninger har gjort en markant forskel for vores virksomhed. Fra den professionelle rådgivning til leveringen af pålidelige sikkerhedsprodukter har Thomas og hans team demonstreret ekspertise og pålidelighed.Vi er særligt imponerede over TL SAFETY evne til at forstå vores unikke behov og finde skræddersyede løsninger, der passer perfekt til vores forretningsmæssige krav.Vi er glade for at have TL SAFETY som en samarbejdspartner og anbefaler dem varmt til alle, der søger pålidelige og professionelle sikkerhedsløsninger.Tak til Thomas og hans team for deres dedikation og engagement.
cropped cropped cropped FRV Logo Trans
Julius Topp
Vært / Host, Frederiksværk Camping & Vandrehjem
Vi har brugt TL SAFETY flere gange når vores personale skulle have opdateret deres viden i første hjælp, hjerte- lungeredning – brandslukning m.m. Alle aftaler og tidsplaner klapper og man får den vare, som man har fået stillet i udsigt. Som en stor arbejdsplads har vi typisk brug for en del instruktører, og som det er de fleste steder, så er alle instruktører ikke ens. Men, de gange, hvor vi har haft områder eller detaljer, som vi har ønsket ændret, så har vi taget drøftelsen og fundet en løsning. Vi kan bestemt anbefale TL SAFETY.
Randers e1665480098965
Lars Bang
Afdelingsleder - Randers Realskole
Vi har ved Lillevildmose Spejderne brugt TL SAFETY til servicering af vores brandslukningsudstyr i vores hytter samt til undervisning af vores spejdere i førstehjælp. TL SAFETY kan varmt anbefales. Overholder altid vores aftaler og lydhør overfor vores ønsker til undervisningen.
Lille vildmose spejdere
Hanne Linaa
Formand Lillevildmose Spejdere