Forebyg brand med et brandanlæg

Få en professionel løsning, der sikrer jeres bygninger og værdier effektivt mod brand. Vi hjælper jer med at sammensætte en løsning, der passer til jeres bygningers størrelse, sikkerhedskrav og risiko for forskellige brandtyper. Vi kan hjælpe med bla. ABA-, ABDL-, ARS-, og AVA-anlæg, Sprinkleranlæg, Vandtågeanlæg

Hvad er et brandanlæg?

IMG 7665
Et brandanlæg er et system, der er designet til at opdage og advare om potentielle brande i bygninger eller andre steder.

Det består typisk af sensorer, der registrerer røg, varme eller andre indikatorer på brand, samt alarmer, der aktiveres for at advare personer i nærheden om brandfare.

Brandanlægget kan også være tilsluttet til et centraliseret kontrolpanel, der giver mulighed for overvågning og håndtering af alarmsituationer. Formålet er at øge sikkerheden og muliggøre hurtig reaktion i tilfælde af brand.

Brandanlæg bruges oftes i bygninger med mange mennekser f.eks. beboelsesejendomme, virksomheder, indkøbscentre, skoler, børnehaver,plejehjæm og hospitaler. Listen er lang, fælles for dem alle er dog, at det rigtige brandanlæg redder liv, og her kan TL SAFETYs dygtige samarbejdspartner Dansk Sprinkler Teknik hjælpe med råd, vejledning og opsætning af Jeres brandanlæg uanset hvlken bygning, der er tale om.

Den lovpligtige årlige lovpligtige inspektion af dit anlæg udføres af et RMG* godkendt firma.
 
*RMG-Inspektion er et uvildigt inspektionsselskab og er af DANAK akkrediteret til inspektion og godkendelse af automatiske brandsikringsanlæg.

TL SAFETY udfører disse kontroller af dit anlæg

Kontakt os på:
Afspil video om Kontakt video

5171 9189

info@tlsafety.dk

Det siger vores kunder om os

Det har været en fornøjelse at samarbejde med Thomas Lund og TL SAFETY. Deres dedikation til at levere kvalitetsprodukter og skræddersyede løsninger har gjort en markant forskel for vores virksomhed. Fra den professionelle rådgivning til leveringen af pålidelige sikkerhedsprodukter har Thomas og hans team demonstreret ekspertise og pålidelighed.Vi er særligt imponerede over TL SAFETY evne til at forstå vores unikke behov og finde skræddersyede løsninger, der passer perfekt til vores forretningsmæssige krav.Vi er glade for at have TL SAFETY som en samarbejdspartner og anbefaler dem varmt til alle, der søger pålidelige og professionelle sikkerhedsløsninger.Tak til Thomas og hans team for deres dedikation og engagement.
FRV Logo Trans
Julius Topp
Vært / Host, Frederiksværk Camping & Vandrehjem
Vi har brugt TL SAFETY flere gange når vores personale skulle have opdateret deres viden i første hjælp, hjerte- lungeredning – brandslukning m.m. Alle aftaler og tidsplaner klapper og man får den vare, som man har fået stillet i udsigt. Som en stor arbejdsplads har vi typisk brug for en del instruktører, og som det er de fleste steder, så er alle instruktører ikke ens. Men, de gange, hvor vi har haft områder eller detaljer, som vi har ønsket ændret, så har vi taget drøftelsen og fundet en løsning. Vi kan bestemt anbefale TL SAFETY.
Randers e1665480098965
Lars Bang
Afdelingsleder - Randers Realskole
Vi har ved Lillevildmose Spejderne brugt TL SAFETY til servicering af vores brandslukningsudstyr i vores hytter samt til undervisning af vores spejdere i førstehjælp. TL SAFETY kan varmt anbefales. Overholder altid vores aftaler og lydhør overfor vores ønsker til undervisningen.
Lille vildmose spejdere
Hanne Linaa
Formand Lillevildmose Spejdere