Sikkerhed på højeste plan

Faldsikring er en vigtig del af arbejdssikkerheden, og det er vigtigt at have de rette udstyr og uddannelse for at sikre, at man kan arbejde sikkert i højden. Faldulykker er af særlig voldsom karakter. Det
ender ofte i invalidering eller død – og det sker hver eneste uge her i
Danmark.

Faldulykker er ikke et resultat af hændelige uheld – de skyldes menneskelige fejl.
ABCmetoden er en simpel huskeregel, der hjælper med at sikre, at
alle tre nøglekomponenter i et faldsikringssystem er på plads og
korrekt forbundet for at sikre brugerenssikkerhed

ANKERPUNKT

A står for “Ankerpunkt” og refererer til det fastgjorte punkt, som faldsikringsselen er forbundet til. Det er vigtigt at vælge et ankerpunkt, der er sikkert og kan modstå den belastning, der kan opstå i tilfælde af et fald.

BÆLTE

B står for “Bælte” og refererer til faldsikringsselen eller -bæltet, som brugeren har på sig. Selen skal passe korrekt og være justerbar for at give optimal komfort og sikkerhed. Det er vigtigt at forstå, hvordan man bruger og vedligeholder selen.

CARABINER

C står for “Carabiner” og refererer til forbindelsesmidlet mellem selen og ankerpunktet. Carabineren skal have en tilstrækkelig styrke og være korrekt monteret for at sikre, at det ikke kan åbne sig ved en belastning.

I vores shop finder du et stort udvalg af produkter indenfor faldsikring, herunder seleudstyr, faldblokke og meget mere. Uanset om du arbejder på høje bygninger, stilladser, tage eller andre steder med risiko for faldulykker, så har vi udstyret.

Vi rådgiver, servicerer og kontrollerer sikkerhedsudstyr

faldsikring service

Certificeret expert
Thomas Lund er expert i faldsikring og har certifikat i godkendelse
af lovpligtige faldsikringsudstyr.

SE CERTIFKAT HER >>

Vores ekspert i faldsikring hedder Thomas Lund. Han er mærket på
egen krop efter, at han som tømrerlærling, i en ung alder, styrtede
ned fra et tag og beskadigede sin 11. ryghvirvel.

Det var netop ulykken og manglen på sikkerhed, som gjorde at han
skiftede branche og uddannede sig i at værne om mennesker og
deres sikkerhed.

Hvad end du søger udstyr til faldsikring, kurser eller har brug for at
få tjekket op på dit gear, så har du i Thomas en fagekspert, som for
alvor forstår vigtigheden af sikkerhed i højderne.

Kontakt os på:

5171 9189

info@tlsafety.dk

Det siger vores kunder om os

Det har været en fornøjelse at samarbejde med Thomas Lund og TL SAFETY. Deres dedikation til at levere kvalitetsprodukter og skræddersyede løsninger har gjort en markant forskel for vores virksomhed. Fra den professionelle rådgivning til leveringen af pålidelige sikkerhedsprodukter har Thomas og hans team demonstreret ekspertise og pålidelighed.Vi er særligt imponerede over TL SAFETY evne til at forstå vores unikke behov og finde skræddersyede løsninger, der passer perfekt til vores forretningsmæssige krav.Vi er glade for at have TL SAFETY som en samarbejdspartner og anbefaler dem varmt til alle, der søger pålidelige og professionelle sikkerhedsløsninger.Tak til Thomas og hans team for deres dedikation og engagement.
cropped cropped cropped FRV Logo Trans
Julius Topp
Vært / Host, Frederiksværk Camping & Vandrehjem
Vi har brugt TL SAFETY flere gange når vores personale skulle have opdateret deres viden i første hjælp, hjerte- lungeredning – brandslukning m.m. Alle aftaler og tidsplaner klapper og man får den vare, som man har fået stillet i udsigt. Som en stor arbejdsplads har vi typisk brug for en del instruktører, og som det er de fleste steder, så er alle instruktører ikke ens. Men, de gange, hvor vi har haft områder eller detaljer, som vi har ønsket ændret, så har vi taget drøftelsen og fundet en løsning. Vi kan bestemt anbefale TL SAFETY.
Randers e1665480098965
Lars Bang
Afdelingsleder - Randers Realskole
Vi har ved Lillevildmose Spejderne brugt TL SAFETY til servicering af vores brandslukningsudstyr i vores hytter samt til undervisning af vores spejdere i førstehjælp. TL SAFETY kan varmt anbefales. Overholder altid vores aftaler og lydhør overfor vores ønsker til undervisningen.
Lille vildmose spejdere
Hanne Linaa
Formand Lillevildmose Spejdere