Det er en gave at give liv, men det er en kunst at redde det.

Ved du, hvor den nærmeste hjertestarter befinder sig lige nu? Ved du, hvem der bærer ansvaret for den? Eller om der er batteri på?

Sikkerhed betyder ikke noget, hvis man ikke kan være sikker.
Med en serviceaftale hos TL SAFETY kan du være sikker på at dit udstyr fungerer, bliver vedligeholdt og altid lever op til de lovpligtige krav. Vores eksperter sikrer, at dit udstyr er i god stand og klar til brug i tilfælde af en nødsituation.

Ser man bort fra lovkravet, så er det også bare god stil at have styr på udstyret. Det viser, at man er et ansvarligt menneske, som gør forskellen mellem liv eller død, hvis uheldet er ude.

Thomas med førstehjælpkasse og hjertestarter

Overskrift om førstehjælpskurser indsættes her

Thomas tlsafety

Thomas Lund

Instruktør i førstehjælp

Morten

Morten Swensson

Instruktør i førstehjælp

Vidste du, at mere end 10 personer oplever hjertestop hver dag i Danmark?

Chancen for at overleve et hjertestop falder med 10% for hvert minut, hvis de ikke modtager livredende førstehjælp. Desværre ved de fleste ikke, hvad de skal gøre, hvis de befinder sig i en situation, hvor en person pludseligt falder om foran dem.

Det siger vores kunder om os

Det har været en fornøjelse at samarbejde med Thomas Lund og TL SAFETY. Deres dedikation til at levere kvalitetsprodukter og skræddersyede løsninger har gjort en markant forskel for vores virksomhed. Fra den professionelle rådgivning til leveringen af pålidelige sikkerhedsprodukter har Thomas og hans team demonstreret ekspertise og pålidelighed.Vi er særligt imponerede over TL SAFETY evne til at forstå vores unikke behov og finde skræddersyede løsninger, der passer perfekt til vores forretningsmæssige krav.Vi er glade for at have TL SAFETY som en samarbejdspartner og anbefaler dem varmt til alle, der søger pålidelige og professionelle sikkerhedsløsninger.Tak til Thomas og hans team for deres dedikation og engagement.
FRV Logo Trans
Julius Topp
Vært / Host, Frederiksværk Camping & Vandrehjem
Vi har brugt TL SAFETY flere gange når vores personale skulle have opdateret deres viden i første hjælp, hjerte- lungeredning – brandslukning m.m. Alle aftaler og tidsplaner klapper og man får den vare, som man har fået stillet i udsigt. Som en stor arbejdsplads har vi typisk brug for en del instruktører, og som det er de fleste steder, så er alle instruktører ikke ens. Men, de gange, hvor vi har haft områder eller detaljer, som vi har ønsket ændret, så har vi taget drøftelsen og fundet en løsning. Vi kan bestemt anbefale TL SAFETY.
Randers e1665480098965
Lars Bang
Afdelingsleder - Randers Realskole
Vi har ved Lillevildmose Spejderne brugt TL SAFETY til servicering af vores brandslukningsudstyr i vores hytter samt til undervisning af vores spejdere i førstehjælp. TL SAFETY kan varmt anbefales. Overholder altid vores aftaler og lydhør overfor vores ønsker til undervisningen.
Lille vildmose spejdere
Hanne Linaa
Formand Lillevildmose Spejdere