Loading...

Handifighter Strålerør

475,00 kr. Ekskl. moms

Handifighter strålerør

Robust kvalitetsstrålerør til slangeskabe / -vinder og industribrug.
Trinløs regulering fra klar stråle til tåge.

Valg af strålerør
Strålerør med 7 mm. dyse m. 3/4″ slangestuds.
Vægt: 391g
Strålerør med 10 mm. dyse m. 1″ slangestuds.
Vægt: 312g

OBS 
Varen er på fjernlager – Se mere når du vælger variant

Loading...

Handifighter strålerør

Handifighter – Kvalitetsstrålerør er et specialstrålerør med trinløs indstilling. Strålerør Handifighter findes i mange varianter og størrelser. Der findes her Handifighter strålerør med flere variationer ift. til strålebillede, dråbestørrelse og meget mere. Et strålerør sikrer, at man har fuld kontrol over vandafgivningen, og handifighter har en 7 mm. dyse med ¾ ” slangestuds eller 10 mm. dyse med 1” studs.

For at få det bedste resultat, er det meget vigtigt, at du til formålet har valgt det rigtige strålerør Handifighter. Når en stråle har forladt kvalitetsstrålerøret, er der flere faktorer, der bliver påvirket.. For det første vil den være påvirket af tyngdekraften, og for det andet vil den være påvirket af luftmodstanden.

Vandmængden som dit strålerør Handifighter – kvalitetsstrålerør vil yde, afhænger af mundstykkets diameter samt trykket. Der er flere ting at tage højde for.

Universalstrålerør – strålerør handifighter har en kompakt vandstråle / en diffus vandstråle, som du bør være opmærksom på.

Der er mange fordele ved at vælge et universalstrålerør – som dette strålerør handifighter. Der findes flere forskellige varianter. Handifighter kan gå fra fuld tåge til klar stråle. Det varierer hvor mange ltr. i minuttet et strålerør – kvalitetsstrålerør afgiver.

 

VægtN/A
Størrelse

Størrelse: 3/4", Størrelse: 1"