Loading...

Strålerør Forkromet

245,00 kr.265,00 kr. ekskl. moms

Leveres i 3 størrelser:

– 1/2″ / 13 mm slangestuds – 4 mm dyse

Vægt: 412g

– 3/4″ / 19 mm slangestuds – 6 mm dyse

Vægt: 379g

– 1″ / 25 mm slangestuds – 8 mm dyse

Vægt: 340g

Loading...

Forkromet strålerør messing

Forkromet Strålerør messing med trinløs regulering, der findes i mange varianter og størrelser. Med et forkromet strålerør kan man variere vandmængde, dråbestørrelse og meget mere. Det sikrer derved, at man har fuld kontrol over vandafgivningen.

For bedste resultat, er det vigtigt, at du til formålet har valgt det rigtige strålerør til brandslangen. Når en stråle har forladt strålerøret, bliver den påvirket af flere faktorer. For det første vil den være påvirket af tyngdekraften, og for det andet vil den være påvirket af luftmodstanden. Da en stråle fra et strålerør bliver påvirket af tyngdekraften og luftmodstanden, vil strålen afbøjes mod jorden. Et forkromet strålerør messing har en kuglehane med 3 indstillinger af gummibelagt messing.

Dette strålerør har en vandtåge med tågespredning. Vandtågen giver mulighed for at opnå det optimale slukningsarbejde. Strålerør med vandtåge findes med forskellige tryk, da det optimale arbejdstryk er, afhængig af slukningssituationen, og om man bruger et lavtryks strålerør eller et strålerør med højtryk til formålet.

Strålerøret muliggør vandtåge. Hvad er vandtåge?

Vandtåge bekæmper flammer med en fint forstøvet vandtåge i stedet for store tunge dråber. En vandtåge kan slukke en brand mere effektivt end en tyk stråle af større dråber, da vandtågen hurtigere dækker et større område, og derved hurtigt begrænser spredningen af ilden. Men det afhænger selvfølgelig af flere faktorer. I nogle tilfælde vil en tykkere stråle være den bedste løsning. Du må sætte dig godt ind i, hvordan dit strålerør fungerer, så du kan få det mest optimale ud af det og vandtågen. Forkromet Strålerør messing har en tilgang med C-storz og B-storz

VægtN/A
Vælg Variant:

1/2" / 13 mm – dyse 4 mm, 3/4" / 19 mm – dyse 6 mm, 1" / 25 mm – dyse 8 mm