Loading...

Special strålerør Joma Fire nozzle JT501

1.995,00 kr. ekskl. moms

Maximum tryk 230 psi/16 bar./ 40 bar

Joma-Fire Nozzle JT501
115 – 230 – 360 – 475 ltr / min v/7 bar

Et unikt kvalitetsprodukt

Konstrueret med en Multi Flow dyse der sikrer fremragende præcisionsslukning ved brandbekæmpelse.

Konstruktionen af røret gør det velegnet til brug med ferskvand, skummidler og saltvand.

Efter brug med saltvand skal røret rengøres.

Drejeventilen med flow kontrol muliggør en fremragende vandføring.

– tæt og fin tåge –

Nem flush skylning for fjernelse af snavs

Loading...

Strålerør info

Strålerør til brandslange findes i mange varianter og størrelser. Der findes her strålerør til brandslange med variationer i forhold til vandmængde, dråbestørrelse og meget mere. Et strålerør sikrer, at man har fuld kontrol over vandafgivningen.

For bedste resultat, er det vigtigt at du til formålet har valgt det rigtige strålerør til brandslange. Når en stråle har forladt strålerøret er der flere faktorer bliver den påvirket af flere faktorer. For det første vil den være påvirket af tyngdekraften og for det andet vil den være påvirket af luftmodstanden.

 

Strålerør til brandslange

Da en stråle fra et strålerør bliver påvirket af tyngdekraften og luftmodstanden, vil strålen afbøjes mod jorden. Den vil hermed også opløses efterhånden. En tredje faktor der berører strålen er, at der kommer varme luftstrømme fra branden. Skal du derfor bruge dit strålerør til brandslange til slukning af brande bør du være opmærksom på disse faktorer når du bruger dit strålerør.

Skal dit strålerør til brandslange bruges til andet formål? Så bør du stadig være opmærksom på, at formålet med dit strålerør til brandslange skal tages i betragtning når du foretager dit køb.

 

Dette strålerør har en trinløs regulering af vandstråle fra klar stråle til tåge, samt flow kontrol der gør det muligt at have en fremragende vandføring. Dette strålerør til brandslange har en tæt og fin tåge. For yderligere information er du velkommen til at kontakte os.

Vægt1,550 kg